Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدتی است که در بخش «‌درددل مردم» پنجره‌ای به سوی شما گشوده‌ایم تا مشکلات خود را با ما در میان بگذارید. بدیهی است در بسیاری از موارد مطرح شده امکان قضاوت برای الف وجود ندارد. به همین دلیل در انتظار پاسخ مسئولان و دستگاههای مربوطه خواهیم بود که در همین بخش منتشر خواهد شد.

شما می توانید مسایل و مشکلات خود را در بخش کامنت‌های ذیل همین مطلب ارسال کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مطلب هر روز با پیام های شما بروز خواهد شد.


چند نکته :
۱- مطالب حتی المقدور کوتاه و بدون حاشیه روی نوشته و به موضوع اصلی مورد نظر پرداخته شود. در نوشتن دقت کنید مطالب، مفهوم و روشن بیان شوند.
۲- فقط مشکل و مساله خود را مطرح و از اظهار نظر یا ابراز همدردی خودداری کنید. 
۳- در صورتی که مطلب نیازمند الصاق تصویری از مدارک بود حتما به پیوست ارسال گردد.
۴- در مواردی ممکن است دستگاه مربوطه نیازمند ارتباط با نویسنده مطلب باشد در صورت تمایل نام و نام خانوادگی و شماره ای برای تماس اعلام نمایید.
۵- به مشکلات مطرح شده قبلی در این صفحه پاسخ ندهید و مشکل خود را نیز به صورت مستقل از آن ها بنویسید.
۶-بدیهی است پیامهای حاوی توهین به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نخواهد شد.

**********************************

 

٩٩/١١/١٩

 

سلام. در خصوص قرعه کشی خودروها در فروش فوق العاده چرا فقط 3 روز برای پرداخت پول وقت داده میشه! خوب فقط دلال‌ها این میزان پول نقد دارند و مردم عادی برای تهیه آن چند روز حداقل وقت نیاز دارند. همین میشه که این خودروها کمتر دست مشتری واقعی میرسه... حداقل باید 7 تا 10 روز کاری برای تهیه پول زمان و وقت داد.  لطفا پیگیری فرمایید

 

قیمت ها باید معقول باشند تا از قاچاق آنها به خارج جلوگیری شود. قاچاق بنزین و گازاییل و گوشت و غیره .... بیشتر بخاطر اینست که قیمت پایینی دارند و در کشورهای دیگر قیمت آنها چندین برابر است، لذا راه را برای قاچاق و سوء استفاده ها باز میکند...

 

مجانی شدن اب وغیره دروغ محض است. بنده برای 40 روز فقط شش هزارتومان مصرفی داشتم برای ان هم فیش امده است.

 

مستمری بگیران تامین اجتماعی با حقوق 1800000چگونه زندگی خودرا بگذرانند...بازی برق و گاز رایگان با جریمه کردن ناحق سایر مصرف کنندگان دزدی از جیب مردم  است چرا دولت از جیب مردم عروسی می گیرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

 

امروز مجلس طرح شفافیت آرای نماینده گان را تصویب نکرد خواستم بگویم دادستانی باید بعنوان مدعی العموم وارد شود یعنی چه؟ قبل از انتخابات چنان حرف از حق و حقوق ملت می زنند و در باره شفافیت صحبت می کنند همچین که وارد مجلس میشوند از این رو به اون رو تغییر افکار می دهند  .ضمنا درمجلس باید رای متنع برچیده شود یا موافق یا مخالف متنع یعنی منافق.

 

برای ساختِ ساختمان ، قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان ، آئین نامه اجرایی این قانون ، آئین نامه اجرایی ماده 33 همین قانون ، 22کتاب تحت عنوان 22 مبحث مقررات ملی ساختمان و دستورالعمل ها و شیوه نامه های ساختمان داریم و وزارت کشور ،وزارت راه و شهرسازی ، سازمان نظام مهندسی ساختمان و بنیاد مسکن ، دستگاه های صادر کنندهد و ناظر هستند ولی من که هرچه دویدم که از تخلف در ساختمان جلوگیری کنم و 16 نامه نوشتم هیچ نتیجه ای نگرفتم ، تا بحال نتیجه ای نگرفتم . حتی دریغ از یک خط پاسخ کتبی و مستدل به اینجانب که براساس قانون اساسی ، سیاست های کلیی نظام اداری ، قانون ارتقای نظام اداری و مقابله با فساد ، قانون مدیریت خدمات کشورری و ابلاغیه منشور حقوق سهروندی !!! که باید ظرف یک ماه از درخواست متقاضی به او داده شود ، نگرفتم . البته اگر اراده و علاقه ای به اجرای قانون بود هزاران تخلف را در هزاران ساخت میشد دید ولی قانون برای روی کاغذ است نه اجرا .

 

ممکنه بفرمایید کسی که در شمال زمین  و باغ و حتی ویلا دارد و باید حداقل 2 ماه یکبار سر کشی کند چه کار  کنه ؟ یک سایت درست کردید برای درخواست مجوز تردد 10 روزه شماره ماشین دادم کسی حتی نگاهش نکرده از طرفی هم که میگید حضوری برای درخواست مراجعه نکنید . وقتی هم میگید تردد ممنوعه ما نمیخواهیم از قانون سرپیچی کنیم ( نه برای ترس از جریمه بلکه احترام به قانون ) . شنیدم میفرمایند عید هم اگر کسی بخواهد سفر کند باید رزرو اقامتگاه داشته باشد . یعنی ایا اقامت در هتل کم خطر تر از اقامت در محل ملکی خود فرد است ؟   تعداد اقامتگاه ها در شمال و غیره چه  میزانه ؟ نببینم حالا که مسافر نمیره آیا در شمال بیماری کمتر شده ؟ شما چرا قوانین سخت گیرانه را در داخل شهر ها و بازارهای شمال اجرا نمیکنید . ما که الان اونجا نیستیم .

 

جناب اقای روحانی، جنابعالی که با ان لبخند وعده مجانی شدن  مصرف برق دادی چرا همه ما را به تمسخر گرفته ایی! نه تنها اینگونه عمل نشد بلکه با تدبیر دولت تدبیر و امید!  بدون اطلاع رسانی و شفاف سازی به ناگاه کاشف بعمل امد کسانی که میزان مصرف انها از گذشته قدری بیشتر باشد جرایم انچنانی وضع فرموده اید. این بود مژده تان که مثلا به وعده امام عمل کردید،  شما ثابت کرده اید که برای رسیدن به هدفتان به هر وسیله ایی متمسک میشوید. چه از جان مان میخواهید. چرا با سخنان خودتان دشنه بر قلب نیم بسمل مان فرود میاورید. ما مردم طبقه ضعیف باید تاوان حقوق نجومی عالیجنابان را بدهیم. این رسم مملکت داری است. عاجزانه و ملتمسانه از شما استدعا میکنیم این چند صباح باقیمانده گوشه ایی بنشینید، سکوت کنید تا ما به فهم و شعور خود شک نکنیم. دست از سرمان بر دارید.جناب ادمین الف  بر ما منت بگذار و این درد نامه را به استحضار جناب روحانی برسان

 

قریب به یک ماه است که حدود دو هزار نفر از هم وطنان من جمله دختر اینجانب در انگلستان گیر افتاده و منتظر تصمیم گیری ستاد کرونا برای برقراری پرواز جهت برگرداندن اتباع ایرانی به کشور هستند.این مهم با رعایت پروتوکل ها کاملا قابل انجام است درست شبیه کاری که برای اتباعمان در ووهان چین انجام شد.سپاسگزار میشم دستور فرمایید پیگیری لازم با ستاد کرونا انجام شود.ارادتمند

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۳۷۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس

با آن که کشور با کمبود ۱۰۰ هزار پرستار مواجه است، وزارت بهداشت حاضر نیست حدود ۲۰ هزار پرستارِ طرحی را که طرح خود را گذرانده‌اند و در دوره کرونا نیز سنگ تمام گذاشتند، به کار گیرد.

به گزارش همشهری آنلاین، ساعت‌های کاری زیاد، حجم سنگین کار، شیفت‌ها و اضافه‌کاری‌های اجباری و با دستمزد اندک، فرسایشی بودن این شغل، اجرا نشدن قوانین اصلاح حقوق و مزایا، تاخیر‌های همیشگی در پرداخت معوقه‌ها، کارانه‌های زیر یک میلیون تومان و حقوق‌های ناچیز ۱۲ تا ۱۴ میلیون تومانی موجب شده که خیلی از پرستاران با وجود علاقه به حرفه‌شان و با این که در این زمینه تحصیلات و دانش دارند، عطای این شغل را به لقایش ببخشند.

طی سال‌های اخیر شاهد چندین موج مهاجرت پرستاران از کشور و یا تغییر شغل آن‌ها بوده‌ایم. مشکلات شغلی پرستاران تا حدی طاقت‌فرسا شده که این روز‌ها مدام خبر استعفای دسته جمعی آن‌ها از مراکز درمانی را می‌خوانیم و می‌شنویم. هفته گذشته بود که ۴۳ نفر از پرستاران اتاق عمل و بیهوشی بیمارستان شهدای تجریش تهران استعفای دسته‌جمعی دادند. اواخر فروردین هم ۲۲ پرستار بیمارستان تخصصی طالقانی چالوس به صورت گروهی استعفا دادند. به این لیست باید پرستاران بیمارستان طالقانی آبادان و چند مرکز درمانی یزد را هم اضافه کرد که استعفای دسته‌جمعی‌شان در ماه‌های گذشته خبرساز شد. اتفاقی که در یک سال گذشته بار‌ها در مراکز درمانی مختلف رخ داد.

۲۰ هزار پرستار طرحیِ بلاتکلیف

سوی دیگر این ماجرا پرستارانی هستند که دوره طرح خود را در دوران پاندمی کرونا گذراندند و وزارت بهداشت نیز قول جذب و استخدام آن‌ها را داد، اما بعد از فروکش کردن کرونا به وعده‌های خود عمل نکرد و آن‌ها را به حال خود رها کرد. پرستارانی که جان خود را کف دست گرفتند و حتی تعداد زیادی از آن‌ها به دلیل ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادند.

سید محمد علوی، پرستار بالین و فعال صنفی حوزه پرستاران به این موضوع اشاره می‌کند که با وجودِ کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور، وزارت بهداشت حاضر نیست ۲۰ هزار پرستار را که طرح خود را در دوره کرونا گذرانده‌اند و به پرستاران طرحی شناخته می‌شوند، جذب کند.

علوی می‌گوید: این پرستاران در دوره مخوف کرونا ایثار کردند و به جامعه خدمت کردند. آن‌ها می‌توانستند طرح‌شان را به تعویق بیندازند، اما ازخودگذشتگی کردند و طرح خود را زودهنگام شروع کردند که کار‌ها روی زمین نماند. ما تعداد زیادی دانشجوی ترم ۸ داشتیم که درس‌شان تمام‌نشده، طرح‌شان را شروع کردند و در دل کرونا رفتند.

پرستارانی که با سابقه ۲۰ ساله، شرکتی هستند

در دوره کرونا تعدادی از پرستاران به تازگی طرح خود را به اتمام رسانده بودند، اما مسئولان با دادن فراخوان و بستن قراداد‌های کوتاه‌مدت ۶ ماهه و وعده استخدام و تامین امنیت شغلی، آن‌ها را هم نگه داشتند. چون بیمارستان‌ها به شدت دچار کمبود نیرو بود. این را علوی می‌گوید و ادامه می‌دهد: وعده‌ها باعث شد که خیلی از پرستار‌ها با وجود اتمام طرح‌شان ماندند و کار کردند. اما بعد از پاندمی کرونا با کم‌لطفی و بی‌مهری مسئولان مواجه شدند.

این فعال صنفی پرستاران می‌گوید: ما الان حدود ۲۰ هزار نیروی پرستار کارکشته داریم که ۴ سال درس خوانده‌اند و برادری خود را هم در بحران کرونا ثابت کردند، اما وزارت بهداشت آن‌ها را به کار نمی‌گیرد. در این میان پرستارانی هم داریم که بیش از ۲۰ سال سابقه کار دارند، اما هنوز شرکتی هستند و تبدیل وضعیت نشده‌اند.

از تغییر شغل تا مهاجرت به کشور‌های عربی

میانگین حقوق پرستاران با در نظر گرفتن سابقه فعالیت آن‌ها بین ۱۲ تا ۱۵ میلیون تومان است. این را فعال صنفی حوزه پرستاران می‌گوید و ادامه می‌دهد: پرستاران باید چند جا کار کنند تا بتوانند زندگی خود را بگذرانند. خیلی از آن‌ها هم تغییر شغل داده‌اند؛ در تاکسی اینترنتی کار می‌کنند، آنلاین‌شاپ زده‌اند و .... فقط هم معیشت پرستاران مشکل ندارد. ما همکار پزشک داریم که هنوز پروانه مطب خود را نگرفته و بعد از شیفت درمانگاه مسافرکشی می‌کند.

علوی می‌گوید: مشکلات معیشتی پرستاران و عدم اجرای تبدیل وضعیت آن‌ها باعث شده که خیلی از آن‌ها اقدام به مهاجرت کنند. حقوق و مزایای پرستارانی که به عمان مهاجرت کرده‌اند، ۶ برابر حقوق یک پرستارِ فعال در ایران است.

او می‌گوید: متاسفانه پرستارانِ کشور‌های حاشیه خلیج فارس را ایران دارد تامین می‌کند. چون الان بیشترین مهاجرت پرستاران به کشور‌های حاشیه خلیج فارس است. ما این همه نیرو تربیت نکردیم که راحت، آن‌ها را به حاشیه خلیج فارس و اروپا و ... بفرستیم و خودمان دچار کمبود باشیم. مساله این است که کمبود پرستار در نهایت به سلامت مردم آسیب می‌زند. نه به کس دیگری.

هر ساعت اضافه‌کاری ۱۵ هزار تومان!

قانون تعرفه خدمات پرستاری، یکی از قوانین اصلاح حقوق پرستاران بود که در سال ۱۳۸۶ به تصویب رسید، اما هرگز عملیاتی نشد. تا این که در سال ۱۴۰۰ خود مقام معظم رهبری ورود کردند. با این حال این قانون هرگز به سرانجام نرسید. فعال صنفی حوزه پرستاران می‌گوید: این قانون که گفته می‌شود اجرایی شده، با چیزی که در شیوه‌نامه آن آمده است، خیلی تفاوت دارد. درواقع فقط دارند کارانه ادوار قبل را به اسم تعرفه خدمات پرستاری پرداخت می‌کنند.

الان بیشترین مهاجرت پرستاران به کشور‌های حاشیه خلیج فارس است. ما این همه نیرو تربیت نکردیم که راحت، آن‌ها را به حاشیه خلیج فارس و اروپا و ... بفرستیم

علوی توضیح می‌دهد: تعرفه خدمات پرستاری، یک قانون است که ده‌ها بار از سوی خود حاکمیت ضمانت اجرایی گرفته است. مقام معظم رهبری بار‌ها در روز‌های پرستارِ سال‌های مختلف به مسئولان تاکید کردند که این قانون را اجرا کنند. با این حال این قانون هنوز اجرا نشده است. یکی از تاکید‌های رهبری این بود که: «با کادر سلامت ایام کرونا نباید مانند کارگر فصلی رفتار شود.»، اما متاسفانه وزارت بهداشت دقیقا فصلی برخورد کرد و بعد رفع نیازش در دوره کرونا به آن‌ها گفت: «به سلامت»!

به گفته علوی، هر پرستار علاوه بر ۱۷۰ تا ۱۸۰ ساعت کار موظفی در ماه، باید ۱۵۰ تا ۲۰۰ ساعت هم اضافه‌کاری داشته باشد. اما مبنای پرداخت هر ساعت اضافه‌کاری آن‌ها فقط ۱۵ هزار تومان است! آیا این مبلغ با این حجم از فشار کار و فرسایشی بودن این شغل عادلانه است؟ این نشان می‌دهد که نظام پرداخت وزارت بهداشت نیاز به بازنگری جدی دارد.

لزوم احیای قانون حمایت از مدافعان سلامتِ ایام کرونا

وزارت بهداشت به تازگی اعلام کرده که در سال ۱۴۰۳ قصد استخدام ۲۵ هزار نیرو را دارد. در این میان، تعدادی از فعالان صنفی پرستاری در نامه‌ای به ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهوری از او خواسته‌اند که برای حل مشکل شغلی پرستاران، طرح استفساریه‌ای به مجلس ارائه دهد و این استفساریه پس از دریافت موافقت مجلس، به وزرات بهداشت ابلاغ شود و دستور دهد که وزارت بهداشت از منابع مالی خود، پرستاران طرحی را به کارگیری کند.

علوی می‌گوید: وزارت بهداشت هم توان اجرایی این کار را دارد و هم پولش را. حتی اصرار داریم که این استفساریه در لایحه بودجه سالانه هم گنجانده شود. اگر این اتفاق رخ دهد، گام بزرگی در جهت کاهش مشکلات جامعه پرستاری برداشته خواهد شد.

این فعال صنفی حوزه پرستاران می‌گوید: درضمن ما قانونی داریم که در دوران کرونا به نام قانون "حمایت از ایثارگران و مدافعان سلامت در ایام کرونا" که در ستاد ملی کرونا وضع شد. خواسته ما احیای این قانون است. البته بدون برگزاری هیچ آزمونی برای پرستاران. آزمون این نیرو‌ها همان کرونا بود و نیاز نیست دوباره در آزمونی شرکت کنند. حتی اگر مهارت نداشتند، در دوره کرونا کاملا کارآزموده و کارشناس شدند و اتفاقا الان به درد دسیستم می‌خورند.

دیگر خبرها

  • شکست سنگین استون ویلا در انگلیس/ فیورنتینا در ثانیه های پایانی پیروز شد
  • قرعه کشی زمان پخش برنامه‌های انتخاباتی نامزد‌ها در شبکه شهند
  • نیمی از حوادث فوتی کار در کارگاه های ساختمانی است
  • جلوگیری از درج آگهی جعلی مسکن/ کنترل بازار با مالیات
  • گلایه متقاضیان سرای خودرو از تاخیر در پلاک گذاری کامیونت‌ها
  • گواهی اسقاط هایما به این مبلغ افزایش یافت/ایران‌خودرو: قیمت هایما تغییری نکرد
  • ایران‌خودرو: قیمت محصولات تغییری نکرده است
  • مبلغ جدید گواهی اسقاط محصولات مونتاژی ایران خودرو اعلام شد
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • قطع سهمیه خودرویی «مادران» و «فرسوده‌ها»؟